juoksukengat.fi
Selaa kenkiä Selaa sukkia Sään mukaiset kengät Kenkien ominaisuudet Juoksutekniikat Pronaatio Kenkien vaikutus juoksuvauhtiin Nopeammaksi juoksijaksi Kipuja juostessa? Jalkasilsa Tietoja meistä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Palautelomake Etusivu

Asics Gel Pulse 13 GTX

Kirjoitettu torstaina 14.10.2021

Asfalttipinnalle suunnattuja Gore-Tex kenkiä on harvassa. Gore-Tex kengät ovat parhaimmillaan oikein märällä kelillä ja loppusyksystä / keväällä. Kun pakkasta alkaa olla, ei parhaimmatkaan sukat estä jalkoja kylmettymästä. Vaikka juosta pystyisi kesäkengilläkin, voivat ne tarpeettomasti kuivattaa ihoa ajan myötä.

Loppusyksystä ja alkutalvesta, kun lunta ei oikein vielä ole, voi pakkasta jo olla reippaasti. Tällöin asfaltti on vielä esillä, eikä nastakengillä tai maastokuvioisilla talvikengillä vielä kannata juosta. Keväällä, kun asfaltti on paikoin jo esillä, tilanne on hyvin samankaltainen. Hyvin märällä kelillä tämänkaltaisille kengille on myös käyttöä - pysyyhän siinä jalat kuivana.

Asics Gel Pulse GTX sarja, joka menee numerossa 13 tällä hetkellä (v. 2021), on ollut juuri asfaltille tarkoitettu kenkä. Tämän voi äkkiä huomata kengän pohjakuviosta.

Gel Pulse 13 GTX kengät
Gel Pulse 13 pohjat

Tekniset tiedot

Asics Gel pulse gtx on the scale
Asics Gel Pulse 13 GTX puntarissa

Kenkä painaa 325 grammaa, valmistaja ei tosin ilmoita mitä kokoa se koskee. Ehkä UK 8.5 kokoa. EU 40.5 kokoinen kenkä painaa (ks. kuva) 313 g.

Kengän droppi on 10 mm.

'Toe Spring' (varpaiden kallistuskuma vaakatasosta ylöspäin) on kohtalainen, kuten ensimmäisestä kuvasta voi huomata.

Asics Gel pulse gtx gets stones
Kenkä kerää kiviä

Kenkä on jonkin verran uudistunut sitten Gel Pulse 11 GTX version. Nyt pohjakuviointi on hiukan erilainen, mutta se kerää kiviä ikävästi. Pitoa ehkä on enemmän kuin aiemmin, mutta kumipohjan raot tosiaan keräävät kiviä.

juoksukengat logo Juoksukengat.fi sivustollamme pyrimme jakamaan parasta mahdollista juoksuun liittyvää materiaalia. Haluamme jatkuvasti kehittyä, ja yksi keino vaikuttaa on antaa meille palautetta. Se käy helposti tämän palautelomakkeen kautta. Odotamme juuri sinun palautettasi!


Kommentoi aihetta

Jäikö jotain olennaista kertomatta Asics:n GTX kengistä? Vinkkaa asiasta alle! Kiitokset jo etukäteen!


Kommentointi vaatii Facebook kirjautumisen. Kirjautumalla ensin voit kommentoida.