juoksukengat.fi
Selaa kenkiä Selaa sukkia Sään mukaiset kengät Kenkien ominaisuudet Juoksutekniikat Pronaatio Kenkien vaikutus juoksuvauhtiin Nopeammaksi juoksijaksi Kipuja juostessa? Jalkasilsa Tietoja meistä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Palautelomake Etusivu

Talvijuoksusukat X-Socks Winter Run 4.0

Kirjoitettu torstaina 2.20.2021

X-bionic:n X-socks sukkasarja on ainakin myyntipuheissa vakuuttava - patentteja voi olla yli kymmenenkin yksittäisessä sukkamallissa. Toki samat patentit koskevat lähestulkoon kaikkia muitakin yrityksen sukkia, mutta harvoin tulee törmänneeksi sukkiin liittyviin patentteihin.

Onko näille patenteille katetta? Tulisiko meidän ymmärtää, että näissä sukissa on jotain erinomaista verrattuna tavanomaisiin sukkiin?

Ostin X-Socks Winter Run 4.0 sukat sillä ajatuksella, että voisin käyttää kesäjuoksukenkiä hiukan kauemmin, loppusyksystä alkutalveen. Mikäli kesäkengillä juoksee vielä pakkasellakin, voi tuloksena olla ihon kuivettumista ja muita tästä johtuvia ongelmia. Toki talvella on aikomus käyttää näitä ihan talvikengissä.

X-Socks Winter Run 4.0
X-Socks Winter run paketti auki

Sukan ominaisuudet

Sukissa on merkinnät L ja R (vasen ja oikea). L tulee siis laittaa vasempaan jalkaan ja R oikeaan jalkaan. Tämä on yleistä erikoissukissa, mikä on hyvä tietää. Muutoin ne tietämättä saattaa vetää äkkiä vääriin jalkoihin ja ihmetellä outoa tuntemusta.

Sukissa on merinovillaa, mikä takaa lämpöä. Toisekseen ne ovat paksuhkon oloiset. Takuu itsessään on jopa kaksi vuotta. 39-41 kokoiset sukat 40-kokoisessa jalassa tuntuvat hiukan isohkoilta. Ehkä tämä on tarkoituskin. Väljyys voi toimia myös eristeenä.

Vielä en ole vielä päässyt juoksemaan sukilla pakkaskeleissä. Lähellä nollakeliä näillä on kuitenkin oikein mukava mennä. Tarkoituksena on päivittää tätä artikkelia kun tietoa sukan toimivuudesta paukkupakkasillakin on tarpeeksi kokeiltu - toki siis talvikenkien sisällä.

juoksukengat logo Juoksukengat.fi sivustollamme pyrimme jakamaan parasta mahdollista juoksuun liittyvää materiaalia. Haluamme jatkuvasti kehittyä, ja yksi keino vaikuttaa on antaa meille palautetta. Se käy helposti tämän palautelomakkeen kautta. Odotamme juuri sinun palautettasi!


Kommentoi aihetta

Jäikö jotain olennaista kertomatta X-Socks Winter Run 4.0 juoksusukista? Vinkkaa asiasta alle! Kiitokset jo etukäteen!


Kommentointi vaatii Facebook kirjautumisen. Kirjautumalla ensin voit kommentoida.